Άδειασαν τα αποδυτήρια Νίκης και Ολυμπιακού – Προχωρούν οι εργασίες στο Στάδιο (photos)

Έτρεχαν και δεν έφταναν το πρωί της Παρασκευής οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, όταν πληροφορήθηκαν πως στο Πανθεσσαλικό, συνεργείο έχει ανοίξει την πόρτα των αποδυτηρίων και βγάζουν τα πράγματα εκτός αυτών.

Ο Βασίλης Βενέτης, ο Νίκος Αγγελάρας, ο Στέλιος Κολόζος και μικρός αριθμός φίλων της ομάδας μετέβησαν στο Πανθεσσαλικό, όπου αντίκρισαν την πόρτα των αποδυτηρίων βγαλμένη κι ένα συνεργείο να αδειάζει τον χώρο. Στον ίδιο χώρο ήταν και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με μία μικρή ομάδα συνεργατών του.

Μετά την αρχική ένταση και τις αμοιβαίες εξηγήσεις, πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας, ώστε η όποια διαφορά της διοίκησης των κυανολεύκων με την Εταιρία Δημοσίων Ακινήτων, να μην αποτελέσει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ των διοικήσεων του ΝΠΣ Βόλος και της Νίκης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου εξήγησε στους ανθρώπους της Νίκης πως τα αποδυτήρια δεν άνοιξαν κατόπιν δικής του εντολής, αλλά μετά από εντολή της διοίκησης της ΕΤΑΔ. Παρών ήταν και ο Υπεύθυνος συντήρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και υπάλληλος της ΕΤΑΔ, κ. Τάσος Μιλάνος. Στον χώρο προσήλθε η Αστυνομία που κατέγραψε το γεγονός ενώ κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο καταφεύγοντας σε μηνύσεις.

Τελικά, το συνεργείο που έχει αναλάβει την ανακαίνισή τους και τα έργα στο Πανθεσσαλικό, άδειασε τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούσε η Νίκη Βόλου αλλά και αυτά του Ολυμπιακού Βόλου, μεταφέροντας τα όποια αντικείμενα στον διάδρομο των αποδυτηρίων, απ’ όπου οι άνθρωποι της Νίκης, δεσμεύτηκαν πως θα τα πάρουν.

Τα υπόλοιπα έργα στο Πανθεσσαλικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μετά την εγκατάσταση νέου αρδευτικού και ποτιστικού συστήματος στο κεντρικό γήπεδο, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις