Ισαάκ: “Έχουμε μιλήσει με Ανιέτε και Κάλβο”

Στον Βόλο για λογαριασμό της Νίκης Βόλου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ισαάκ Χοβέ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο 38χρονος Ισπανός, αν και ακόμη δεν έχει αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία μίλησε στην εφημερίδα Θεσσαλία και αναφέρθηκε στην πιθανή συνεργασία με τον βολιώτικο σύλλογο και για τον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Ισαάκ Χοβέ μίλησε για τον υποψήφιο πρόεδρο της ομάδας, κ. Παπακωνσταντίνου και παραδέχθηκε πως όντως έχει γίνει επαφή τόσο με τον Αντόνιο Ανιέτε όσο και με τον Τόνι Κάλβο.

Η συνέντευξη του Ισαάκ Χοβέ στην εφημερίδα Θεσσαλία:

Για τις διαπραγματεύσεις του με τη Νίκη: «Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του Ηρακλή για να ξέρουμε αν η Νίκη θα παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα χρονιά. Κατά τα άλλα όλα είναι εντάξει».

Για τον λόγο που θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία: «Για είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψω στη Νίκη. Με τη φανέλα της ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές όλοι όσοι ήμασταν τότε στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μεγάλη χαρά να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ. Φόρεσα τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής και είμαι «δεμένος» με τη Νίκη».

Για τον στόχο του με τη Νίκη: «Έρχομαι για να βοηθήσω. Στη Νίκη δεν αρμόζει να παίζει στην Γ’ Εθνική. Το αξίζει να ανεβεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Ο σύλλογος έχει τεράστια ιστορία και δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Η Γ’ Εθνική δεν είναι η… πραγματική κατηγορία για τη Νίκη λόγω του ονόματός της».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Θα θέλαμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία. Μου αρέσει οι ομάδες μου να έχουν πολλή ενέργεια, κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και σωστά δομημένες επιθέσεις. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει νοοτροπία νικητή».

Για τον υποψήφιο να αναλάβει τα «ηνία» του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αλέξη Παπακωνσταντίνου: «Μίλησα μαζί του για πρώτη φορά στην Ισπανία. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο και αυτή τη σοβαρότητα επιθυμεί να τη μεταφέρει και στην ομάδα. Θέλει να δημιουργηθεί μία ομάδα με καλή οργάνωση και επαγγελματισμό. Επιδίωξή του είναι όλα να γίνονται σωστά».

Για τα ονόματα των Αντόνιο Ανιέτε και Τόνι Κάλβο που ακούστηκαν για τη Νίκη: «Ναι, έχουμε μιλήσει με τους δύο αυτούς παίκτες, αλλά και με αρκετούς άλλους, τα ονόματα των οποίων δεν θα ήθελα να αναφέρω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει τώρα το «ναι», γιατί θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να δούμε πού θα παίζει η Νίκη και μετά να γίνουν οι συμφωνίες. Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η Νίκη Βόλου του χρόνου θα βρίσκεται στη Φούτμπολ Λιγκ».