Η στιγμή του τραυματισμού του Φορτούνη (vid)

Είναι το 65ο λεπτό του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με το Αμβούργο, όταν μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα αντιπάλου ο Κώστας Φορτούνης τραυματίζεται, χωρίς εκείνη τη στιγμή να φανεί ούτε κατά το ελάχιστο ποιο ήταν τελικά το μέγεθος του προβλήματος…

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Κώστα Φορτούνη για τους επόμενους περίπου 6 μήνες λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη σε μια φάση από αυτές που δεν… μυρίζουν καν χτύπημα, πόσο μάλλον έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε τη στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίζεται στο φιλικό ματς με το Αμβούργο, λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα από όταν πιθανότατα θα γινόταν ούτως ή άλλως αλλαγή…

 

Σοκ με Φορτούνη: Έξι μήνες εκτός με ρήξη χιαστού!

Kαι ξαφνικά… σοκ στον Ολυμπιακό με τον αρχηγό του! Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο και αποχώρησε περπατώντας από το γήπεδο. Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και φυσικά του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι το σοβαρό, πέρα από μια κάκωση. Ωστόσο, τα τελευταία νέα από το Λιμάνι μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο παίκτης αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από την Αυστρία το απόγευμα της Πέμπτης, είναι τα χειρότερα δυνατά. Χοντρή ζημιά έχει υποστεί ο Τρικαλινός χαφ, με τη γνωμάτευση να κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τον ηγέτη του για τους επόμενους 6 περίπου μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ώρες μετά τον τραυματισμό του, το πρήξιμο στο γόνατο του ηγέτη των Πειραιωτών δεν υποχωρούσε και αυτό είναι που σήμανε αρχικά τον συναγερμό. Έτσι, αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος», σε αντίθεση με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους», ο Φορτούνης, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο «Metropolitan» για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έγιναν γνωστά λίγο αργότερα. Οι φόβοι των ανθρώπων του συλλόγου δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και πλέον είναι φυσικό πως αλλάζει πιθανότατα και ολόκληρος ο σχεδιασμός της ομάδας λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν με τα προκριματικά του Champions League.

ο Κώστας Φορτούνης κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης.