Στο rally sprint Αιγίου μετέχουν οδηγοί του ΟΜΑΘ

Με δύο αγώνες rally σε δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα το Ηπειρωτικό rally που διεξήχθη 13-14 Ιουλίου και το rally sprint Αιγίου που διεξάγεται 20-21 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι αγώνες του προγράμματος για το πρώτο μισό της χρονιάς με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να έχει παρουσία και στους δύο.
Στο Ηπειρωτικό Rally οι Κλεάνθης Νικολουδάκης-Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo VTS ξεκίνησαν υπέρ του δέοντος επιφυλακτικά χάνοντας πολύ νωρίς την επαφή με την κορυφή της κατηγορίας με αποτέλεσμα να πειραματιστούν στον υπόλοιπο αγώνα τερματίζοντας έβδομοι στην κατηγορία τους.
Στο rally sprint Αιγίου και στην κατηγορία C3 οι επικεφαλείς της βαθμολογίας στην F2 Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R Ep3 θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους για το 2019. Στην κατηγορία C5 οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo VTS θα αντιμετωπίσουν ισχυρό ανταγωνισμό. Στην κατηγορία C6 οι Βαγγέλης Μασιάλας-Βασίλης Κεραμάρης με Citroen Saxo VTS θα συμμετάσχουν στην Φτέρη έχοντας ως κύριο στόχο να μαζέψουν αγωνιστικά χιλιόμετρα και μία κατηγορία που απαρτίζεται από πρωτοκλασάτες συμμετοχές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις