Αμανατίδης: Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι…

“Στις 15 Σεπτεμβρίου που όπως έχει ανακοινωθεί θα δοθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι κυπέλλου η ομάδα του ΑΟΤ θα έχει 24 παιδιά τα οποία θα είναι έτοιμα για να πετύχουν τους στόχους. Αυτό θα έχει την υπογραφή μου” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Αμανατίδης, στην πρώτη επίσημη προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα της νέας χρονιάς για τη θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Καλή χρονιά σε όλους και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Ξεκινάει σήμερα μία μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και νομίζω πως όλοι οι παίκτες που θα φορέσουν αυτήν την φανέλα θα ταυτιστούν με τον μοναδικό στόχο που έχει η ομάδα και που είναι η άνοδος, και νομίζω ότι θα τα καταφέρουν. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Στις 15 Σεπτεμβρίου που όπως έχει ανακοινωθεί θα δοθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι κυπέλλου η ομάδα του ΑΟΤ θα έχει 24 παιδιά τα οποία θα είναι έτοιμα για να πετύχουν τους στόχους. Αυτό θα έχει την υπογραφή μου».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις τόνισε: «Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές και θα τελειώσουν κατά την γνώμη μου όπως πρέπει και όταν πρέπει. Το χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι ένα: Να είναι παίκτες που να έχουν καταλάβει και το βάρος της φανέλας και τον στόχο που έχουμε βάλει. Δεν πρέπει να αγχώσει κανέναν αυτό, νομίζω ότι είναι μία συμφωνία εμπιστοσύνης από την αρχή με όλα τα παιδιά που έχουν έρθει. Θα έχει πίεση η χρονιά, δεν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις