Αϊβάζογλου: Έχουμε παίκτες πρωταθλητές

Παίκτες πρωταθλητές απέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ομάδας, Ηλία Αϊβάζογλου, θέτοντας αυτόματα τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων τόνισε σε δηλώσεις του κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας πως ο Αμανατίδης έχει το έμψυχο υλικό να χτίσει μία ομάδα πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αϊβάζογλου:

«Αισίως ξεκινάμε, νομίζω ότι έχουμε χτίσει ένα ικανό ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει. Ένα ρόστερ το οποίο το διαλέξαμε, κινηθήκαμε πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Φέραμε καινούργιο υλικό εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και πήραμε τους παίκτες που θέλαμε. Είναι όλοι παίκτες πρωταθλητές, πολλοί έχουν περάσει από εδώ και ξέρουν τις απαιτήσεις της πόλης. Και αυτοί όμως που δεν έχουν περάσει έχουν μάθει για τις ιδιαιτερότητες της πόλης. Θεωρώ ότι έχουμε επανδρώσει το τιμ με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδος, προπονητής ο οποίος ξέρει να μπει στην ψυχολογία των παικτών και να πάρει το 100% αυτών. Με το καλό έμψυχο υλικό που του έχουμε δώσει θα χτίσει μία ομάδα πρωταθλητή».

Κάποια στιγμή μίλησε για τα λάθη που δεν θα συγχωρεθούν: «Λάθη δεν συγχωρούνται ακόμη και τα ανθρώπινα, ελπίζω να μην έχουμε ούτε τέτοια».

Σε διευκρινιστική ερώτηση απάντησε λίγο αργότερα ότι η πόλη και οι φίλαθλοι δεν συγχωρούν λάθη όπως και μερικοί σκληροί δημοσιογράφοι της πόλης. Το τελευταίο το είπε χαριτολογώντας ενώ συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι θα συγχωρέσω λάθη, εκτός από την ανθρώπινη αδυναμία υπάρχει και ο παράγοντας τύχη».

Τόνισε πάντως ότι είναι σκληρός όταν απαιτείται: «Σκληρός είμαι έτσι και αλλιώς, μη βλέπετε αυτό το άγιο πρόσωπο, έχουμε και τις ανάποδες μας. Οφείλουμε να πορευτούμε και με τα λάθη μας, αλλιώς θα το διαλύσουμε».

Τέλος σε ερώτηση για το τι έμαθε από το ποδόσφαιρο ήταν ξεκάθαρος: «Του χρόνου θα είμαι πιο έμπειρος. Έμαθα κάτι από την μέση από τον Δεκέμβρη και μετά, χτίζω μία ομάδα εγώ πλέον και άρα αυτό κάνει καλό στην ψυχολογία μου. Έμαθα πόσο βρώμικο είναι το ποδόσφαιρο αλλά θα σκληρύνουμε και εμείς και θα τα μάθουμε όλα τα μονοπάτια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις