Διακρίσεις του ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας στο Πανελλήνιο των Βετεράνων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Λάρισα και το στάδιο Αλκαζάρ φιλοξένησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων. Πρόκειται για ένα θεσμό που κρατάει δεκαετίες, και αναδεικνύει τη διαχρονική αξία του αθλητισμού, καθώς είναι πολύ σημαντικό και παράδειγμα προς μίμηση για όλους, να βλέπει κανείς αθλητές ακόμη και πολύ προχωρημένων ηλικιών, μερικούς από τους οποίους θαύμαζε πρόσφατα ή δεκαετίες πριν ακόμη και σε διεθνή γήπεδα, να μην εγκαταλείπουν τη δράση, αλλά να συνεχίζουν να αγωνίζονται στις ταχύτητες, στην αντοχή και ημιαντοχή, στις ρίψεις, στα άλματα.

Έτσι 450 περίπου αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρόν στους αγώνες. Από τους πιο γνωστούς αθλητές που μετείχαν, ήταν η Άννα Βερούλη, ο Λάμπρος Παπακώστας και άλλοι. Ο Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε με 12 αθλητές. Μάλιστα με τα χρώματα του συλλόγου αγωνίστηκε και ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές των αγώνων, ο 79χρονος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα των 5.000 μέτρων!
Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις, ήταν πολλές για τους αθλητές του ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας. Παραθέτουμε όλους όσους μετείχαν, καθώς και τη θέση που κατέκτησαν στην ηλικιακή τους κατηγορία:
Καραμανώλη Δήμητρα ακόντιο (1η) και σφαίρα (2η)
Μυλωνά Εύη 400μ (1η) και 200μ (3η)
Κεχαγιάς Θωμάς σφαίρα (1ος)
Βουρλογιάννης Αργύρης 5000μ (1ος)
Γεραμπίνης Παναγιώτης 400μ (2ος)
Κυριαζής Κώστας 1500μ (2ος)
Παλάντζας Κώστας 5000μ (2ος) και 1500μ (3ος)
Πασσιάς Λευτέρης σφαίρα (3ος) και δίσκος (3ος)
Βασιλειάδης Σταύρος 5000μ (4ος)
Χαλκιάς Βασίλης 5000μ (4ος)
Παπαχρήστος Λεωνίδας 5000μ (6ος)
Κοντογιάννης Δημήτρης 5000μ
Σημειώνεται ότι στη Τσαγκαράδα διεξάγεται αυτό το τετραήμερο το 2ο Φεστιβάλ Ορεινού Αθλητισμού. Τη Κυριακή στα πλαίσια των δραστηριοτήτων θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, όπου το παρόν θα δώσουν αρκετοί δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Καλούνται όσοι φίλοι του αθλητισμού μπορούν, να δώσουν το παρόν στις εκδηλώσεις και στους αγώνες.

Εμφάνιση 100_2233.JPG

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις