Τεράστια πρόταση για τον Πολ Πογκμπά από τη Ρεάλ

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 12: United player Paul Pogba in action during the Premier League match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford on May 12, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Έτοιμη να κάνει μία τεράστια κίνηση παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την πολύ βαριά ήττα που υπέστη από την Ατλέτικο.

Η «Βασίλισσα» καλείται να δείξει βελτίωση και ο Ζινεντίν Ζιντάν, θέλει να καλύψει τους τραυματισμούς και ταυτόχρονα να προσθέσει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ.

Έτσι όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, είναι έτοιμη να κάνει μία πρόταση με… τρελά χρήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αποκομίσει το πολυπόθητο «ναι» για τον Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος, αποτελεί ένα ιδανικό κομμάτι για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει να τον αποκτήσει από τη στιγμή που επέστρεψε στην Ισπανία.

Ο Πογκμπά, έχει εκφράσει τη θέληση του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», αφού θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Γίνεται γνωστό μάλιστα, ότι η Ρεάλ θα δώσει κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα προσφέρει και ένα μυθικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφή θα γίνει όπως όλα δείχνουν, μετά τη φυγή του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με ομάδα της Κίνας, με τα λεφτά που θα βάλει στους λογαριασμούς του να εκτοξεύονται.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι ο 26χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, τελείωσε τη χρονιά που μας πέρασε, έχοντας 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας παράλληλα 13 γκολ και μοιράζοντας 11 τελικές πάσες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις