Θ. Γράφας: Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Θωμάς Γράφας. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» το τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές. Από την προσπάθεια που καταβάλουν, από την άψογη συνεργασία που έχουμε, από τη διάθεση για δουλειά και το πάθος που τους διακρίνει. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλάμε για οτιδήποτε. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξο άτομο και πιστεύω πως αυτή που η ομάδα που δημιουργείται θα καταφέρει στο τέλος να πετύχει τους στόχους της. Τόνισα και την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, έχει βαριά φανέλα και είναι τιμή για όλους όσοι υπηρετούμε αυτή τη στιγμή τον σύλλογο. Θα δουλέψουμε σκληρά, τόσο στη διάρκεια της παραμονής μας στο Ελατοχώρι, όσο και στη συνέχεια στο Βόλο, προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο στο πρωτάθλημα. Νωρίτερα, η ομάδα έχει υποχρεώσεις και στο Κύπελλο Ελλάδος και θα φροντίσουμε μέχρι τότε να είμαστε έτοιμοι.

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα αποκτηθούν ορισμένοι ακόμη παίκτες, έμπειροι, με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να αξιολογήσουμε το υλικό και την ομάδα και ανάλογα να πράξουμε. Αν διαπιστώσουμε ότι χρειαζόμαστε κι άλλη ενίσχυση, πέρα από τους παίκτες που ήδη συζητάμε και οι οποίοι άμεσα – πιστεύω – πως θα έρθουν στην ομάδα, θα κινηθούμε στην ποδοσφαιρική αγορά.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην ανησυχεί. Όλοι δουλεύουμε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα παίρνει αποτελέσματα και θα την χαίρονται οι φίλαθλοί μας. Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, η οποία προσπαθεί να επιστρέψει και να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Με δουλειά, πίστη στις ικανότητές μας, αλλά και τύχη, την οποία χρειαζόμαστε, μπορούμε να πετύχουμε».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις