Διεθνής συνάντηση στίβου εθνικών ομάδων Ελλάδας-Κύπρου στο Πανθεσσαλικό

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 7-8 Αυγούστου διοργανώνεται στον Βόλο διήμερη Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 από τον ΣΕΓΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.
Πρόκειται για την πρώτη διεθνής συνάντηση στίβου που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο 15 χρόνια από την κατασκευή του, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μάλιστα η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι μόνο η αρχή, αφού την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου «πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η πόλη μας θα αναλάβει τη διεξαγωγή ενός μεγάλου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ενώ θα διεκδικηθεί και η ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών».
Στην συνάντηση Στίβου θα μετέχουν 160 αθλητές, 80 από Ελλάδα και 80 από Κύπρο, και πρέπει να αναφερθεί πως η αποστολή της Ελλάδας θα συμμετάσχει στους αγώνες με δύο αλλαγές, λόγω τραυματισμών, αφού εκτός ομάδας έμειναν τελικά ο Νίκος Ζαχαρέας στα 110 μ. εμπ. και ο Ζήσης Τζιαμούρτας στα 3.000 μ. στιπλ και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Παναγιώτης Καλαντζής και Κώστας Μακαρές. Οι αγώνες θα διεξάγονται και τις δύο ημέρες από τις 9.00 το πρωί έως και το βράδυ.
Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου σημειώνεται πως ο Δήμος Βόλου κάλυψε το κόστος αγοράς ριπτικών οργάνων όλων των κατηγοριών ενώ με την βοήθεια του Δήμου ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης που ήταν απαραίτητες να γίνουν στο στάδιο και φυσικά οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας.
Τέλος στο πλαίσιο της Διεθνούς Συνάντησης την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις