Εξαιρετική με Καλαμάτα και Μαγνησιακό η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος (video)

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος αποδίδει καρπούς. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου, αποτελούμενο ως επί το πλείστον από Βολιώτες νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που «διψούν» για διάκριση, έχει καταφέρει να «δέσει» ως σύνολο και σε κάθε φιλικό παιχνίδι να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο εξαιρετικά στοιχεία.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδωσαν πρόσφατα δύο φιλικά παιχνίδια με την απόδοσή τους να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Καλαμάτα η οποία προετοιμάζεται στην Πορταριά, η ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, ενώ χθες Σάββατο οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν ευρεία νίκη με 9-0 επί του Μαγνησιακού.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος και οι συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει μία συμπαγή ομάδα, δυνατή και πειθαρχημένη μέσα στο γήπεδο, με την προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Κ19 της Σούπερ Λιγκ να έχει μπει στην τελική ευθεία.
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος για τα δύο φιλικά παιχνίδια με Καλαμάτα και Μαγνησιακό, αναφέρονται τα εξής:
«Την Τετάρτη η Κ-19 του Βόλου αγωνίστηκε με την ιστορική Καλαμάτα, ομάδα Γ’ εθνικής που προετοιμάζεται στην Πορταριά. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, αφού η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 32’ ενώ ο Βόλος ισοφάρισε στο 49’ με τον Σιόβα. Η Κ-19 του Βόλου είχε πολύ υψηλή απόδοση, πίεσε αρκετά την άμυνα της Καλαμάτας, έφτασε 3-4 φορές κοντά σε δεύτερο τέρμα, με πιο σημαντική ευκαιρία το χαμένο πέναλντι του Σιόβα (68’) που είχε κερδίσει καθαρά με ατομική προσπάθεια ο Κατσαγεωργίου. Επίσης το Σάββατο η Κ-19 έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Μαγνησιακό (9-0), πετυχαίνοντας αρκετά όμορφα γκολ, με τον κόουτς Ξηρόφωτο να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν λιγότερο στο ματς της Τετάρτης. Τέλος, η προετοιμασία των ‘μικρών’ συνεχίζεται πυρετωδώς, με διπλές προπονήσεις ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Super League που θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις