Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζονται οι κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Μετά τον Μανώλη Φαζό, ο οποίος είναι και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού, είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Ιμπάν Ράντι, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να έρθει στο Βόλο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν αμυντικό χαφ (πιθανότατα και δύο), καθώς και έναν ακόμη επιθετικό, ο οποίος θα αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Υπάρχουν συζητήσεις με συγκεκριμένους παίκτες, πρώτης γραμμής και στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα υπάρξει αίσιο τέλος και η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις όπου παρατηρούνται κάποια κενά.

Θυμίζουμε, πως την Κυριακή 18/8 στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι (το πιο δυνατό μέχρι τώρα) με αντίπαλο την ΑΕΛ. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο του Βελεστίνου και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ, η οποία σε μία εβδομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις