ΝΠΣ Βόλος: Ο Τόρες «κόλλησε» στη Φρανκφούρτη, «χάλασε» η μεταγραφή

Ο Χοακίν Τόρες βρέθηκε καθ’ οδόν για την Ελλάδα και ο ΝΠΣ Βόλος ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την μεταγραφή του.

Ωστόσο τελικά αυτή δεν θα γίνει και οι νεοφώτιστοι ξεκινούν εκ νέου την αναζήτηση ακραίου εξτρέμ.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, οι γερμανικές προξενικές αρχές δεν επέτρεψαν στον ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον δικηγόρο του έμειναν… κολλημένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, με την διοίκηση να εκδίδει σχετική επιστολή διαμαρτυρίας. Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσφορία μας για την στενή γραφειοκρατική αντίληψη με την οποία οι υπηρεσίες σας λειτούργησαν και εξ αιτίας της οποίας υποβλήθηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία ο από την Αργεντινή προερχόμενος ποδοσφαιριστής Χοακίν Τόρρες και ο δικηγόρος του, που μέσω Φρανκφούρτης έρχονταν στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Δοθέντος ότι είχαν όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νομιμοποιητικά έγγραφα και επειδή η έλλειψη βίζας σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις έχει παραβλεφθεί, εκφράζουμε την πικρία μας για την επίδειξη αυτής της αυστηρότητας που τόσα προβλήματα μας προκαλεί.

Δυστυχώς η στάση σας κατέδειξε μια αρνητική και εχθρική διάθεση απέναντι μας, που δεν δικαιολογείται, καθώς μεταξύ των χώρων μας εδώ και πολλές δεκαετίες επικρατούν συνθήκες ειρήνης, φιλίας, συνεργασίας και κατανόησης. Αντιθέτως η άκαμπτη στάση που επιδείξατε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως κατάλοιπο μιας φρικτής εποχής, που όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ

Γιώργος Σπυριδόπουλος».