Έρχεται Αργεντινός φορ για τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων στην προετοιμασία που λαμβάνει χώρα στην Πορταριά. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο το πρωί και τακτική το απόγευμα με τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται πλήρως στις οδηγίες του Ισαάκ Χοβέ.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Στύλλα, δεν σταματά να σκανάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καθώς το παζλ του ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Ένα ακόμη αμυντικό χαφ καθώς και ένας επιθετικός είναι στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας. Στο θέμα του επιθετικού ο κ. Στύλλας σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον προπονητή φαίνεται να έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει να φορτώσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Πρόκειται για Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα, την Παρασκευή το βράδυ, ώστε άμεσα να αρχίσει δουλειά με τη νέα του ομάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι 28 ετών, 1.78 ύψος και διακρίνεται για την ταχύτητά του αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα. Το ισπανικό μοντέλο που θέλει να καθιερώσει ως ποδοσφαιρική φιλοσοφία ο Ισαάκ Χοβέ, επιβάλλει ο σέντερ φορ να διαθέτει ταχύτητα, δύναμη και γρήγορη αντίληψη και ταυτόχρονα να τον «νιώθουν» τα αντίπαλα σέντερ μπακ, ώστε να δημιουργούνται οι κενοί χώροι για τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις