Ιορδανίδης: Κάθε χρόνο και καλύτερα

Ο Γιώργος Ιορδανίδης θεωρείται «παλιοσειρά» πλέον στη Νίκη Βόλου καθώς αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά που θα φορέσει τα κυανόλευκα. Ο «Τζόρνταν» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, μίλησε στο goalpost.gr για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στο βολιώτικο συγκρότημα. Ο έμπειρος μέσος τόνισε κάθε χρονιά στη Νίκη είναι και καλύτερα και συμπλήρωσε πως το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό σε θέμα ανταγωνισμού και ποιότητας ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ιορδανίδης στο goalpost.gr

Για το πως νιώθει που θα είναι και φέτος στη Νίκη Βόλου: «Αισθάνομαι τη Νίκη Βόλου σαν οικογένεια. Μου αρέσει εδώ. Υπάρχουν οι ποδοσφαιρικές συνθήκες που χρειάζεται να έχει ένας ποδοσφαιριστής, υπάρχει κόσμος, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά»

Για το αν εντοπίζει κάποιες διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά: «Θεωρώ πως κάθε χρόνο είναι και καλύτερα. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά και σωστά. Χωρίς να θέλω να αδικήσω προηγούμενες διοικήσεις όμως φέτος που είμαστε κι επίσημα επαγγελματική ομάδα, αναγκαστικά θα λειτουργήσει και πιο επαγγελματικά»

Για τους λόγους που επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα: «Είχαμε κάνει μία πρώτη συζήτηση με την διοίκηση, χωρίς όμως να είχαμε συμφωνήσει. Όμως για μένα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό πως ήμουν από τους πρώτους παίκτες που η διοίκηση ήρθε σε επαφή για να συμφωνήσουμε να συνεχίσω στην ομάδα. Αισθανόμουν καλά στην ομάδα, με αυτή την κίνηση ήταν ένα παραπάνω στοιχείο που μ’ έκανε να συμφωνήσω αμέσως. Με τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα, βλέπω ότι πάει να χτιστεί κάτι καλό, οπότε όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου»

Για το αν έχει επωμιστεί κι έναν επιπλέον ρόλο να βοηθήσει τους νέους παίκτες της ομάδας: «Εμείς οι έμπειροι παίκτες θα πρέπει να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το καλό της ομάδας και φυσικά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους μικρότερους»

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League, το οποίο όλα δείχνουν πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικό: «Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν κι ένας από τους λόγους που επέλεξα να συνεχίσω στη Νίκη Βόλου. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με αντιπάλους ιστορικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Βέροια, η Καβάλα, ο Ιωνικός και χωρίς να θέλω να αδικήσω τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι ωραίο που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς πιστεύω πως έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσουμε και δεν το κρύβουμε πως ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός»

Για τη διαφορετική φιλοσοφία του προπονητή της ομάδας, Ισαάκ Χοβέ: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Επειδή έχω και το UEFA B’ (σ.σ. δίπλωμα προπονητή) τώρα, καταλαβαίνω περισσότερα πράγματα όσον αφορά το πλάνο των προπονητών. Είναι σημαντικό ότι ο κόουτς ήταν ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως θα μας περάσει τα στοιχεία που επιθυμεί. Ελπίζω πως θα γίνουμε ομάδα και θα πάνε όλα καλά»

Για τη φετινή σύνθεση του ρόστερ της ομάδας που έχει επιλέξει να χτιστεί με λάτιν παίκτες από τη μέση και μπροστά και αν τον προβληματίζει ότι πρέπει να παλέψει σκληρά για να βρει θέση στο βασικό σχήμα: «Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου σωστά και όπως το ζητήσει ο προπονητής μου, να είμαι σωστός επαγγελματίας και ο κόουτς θα επιλέξει. Εγώ θα παλεύω όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και θα είμαι χαρούμενος να παίζω και να κερδίζει η ομάδα. Φέτος είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στην ομάδα. Είναι καλύτερο το ρόστερ, όμως εγώ θα παλέψω και ο προπονητής θα επιλέξει αν πρέπει να παίζω ή όχι»

Αν από τους αντιπάλους έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα που δείχνει να είναι φαβορί: «Όχι δεν έχω ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Όλες οι ομάδες κρατάνε χαμηλό προφίλ και καλό είναι να το κρατήσουμε έτσι κι εμείς. Δεν είναι ωραίο να είμαστε του “φαίνεστε”. Θα προτιμούσα να πάμε σιγά σιγά με καλό ποδόσφαιρο και οι νίκες να έρθουν στην πορεία»

Για το τι να περιμένει ο κόσμος και αν πρέπει ο πήχης να είναι πιο χαμηλά, λόγω του τελείως διαφορετικού πρωταθλήματος: «Ο κόσμος της Νίκης είναι απαιτητικός. Μέχρι ενός σημείου δεν αδικώ τον κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος θα θέλει πάντα η ομάδα να κερδίζει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα αποτελέσματα. Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Κι εμείς να κερδίζουμε θέλουμε κάθε Κυριακή. Αν εμείς είμαστε καλοί και δεν έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε, ο κόσμος δεν θα είναι άδικος και θα μας στηρίξει. Κάτι που έχει δείξει και τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω πως ο κόσμος είναι και θα είναι δίπλα μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις