Στροφή στο ματς με Λιχτενστάιν για την Εθνική

Στροφή στο Λιχτενστάιν για την Ελλάδα. Ο Γιον Φαν Σιπ και οι παίκτες του αφήνουν πίσω την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και κάνουν focus στην αναμέτρηση της Κυριακής (08/09, 21:45).

Γνωρίζοντας ότι (μετά την ήττα με 1-0) πλέον οι πιθανότητες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης είναι απειροελάχιστες και ο αρχικός στόχος της γαλανόλευκης αποτελεί, πλέον, άπιαστο όνειρο.

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε η προετοιμασία για το προσεχές ματς με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Σάμαρης, Γιαννούλης, Ζέκα, Σιόβας, Λημνιός, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τσιμίκας, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν την Πέμπτη, αλλά και οι Πέλκας, Μπακάκης και Παυλίδης, που έπαιξαν ως αλλαγή, προπονήθηκαν κανονικά.

Αντιθέτως, οι βασικοί Μπάρκας, Τοροσίδης (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70’) Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Βρουσάι, Μασούρας, και Κουλούρης, οι οποίοι ήταν βασικοί, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Επίσης, επέστρεψε από την Ζένιτσα στην Ελλάδα ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Αναστάσιος Θέος, ο οποίος είχε μεταβεί επί τόπου για να παρακολουθήσει τον αγώνα Βοσνία-Λιχτενστάιν ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτκού μας συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις