Χωρίς άγχος με Ολυμπιακό ο ΝΠΣ Βόλος (προαγγελία)

Επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Euro. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών και το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Το ματς θα διεξαχθεί στις 21.30 και οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, παίζοντας χωρίς άγχος κι ό,τι βγει, απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας και διαθέτει στις τάξεις του σπουδαίους ποδοσφαιριστές.
Από την πλευρά του και το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη.
Οι «κυανέρυθροι» στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δούλεψαν εντατικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η ομάδα παραμένει «προσγειωμένη», καθώς όλοι γνωρίζουν πως τα παιχνίδια παρουσιάζουν πολύ μεγάλη δυσκολία, ανεξαρτήτου αντιπάλου.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τους παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή, η οποία από χθες κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λύρατζης και στο αριστερό ο Φεράρι. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Δημόπουλος και Διαμαντής. Ο Τσοκάνης θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, ενώ μπροστά του πιθανότατα θα αγωνιστούν οι Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης και ένας εκ των Μπολογιαννη, Τόρες. Ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γέντρισεκ. Στη αποστολή μετέχουν και οι Μελίσσας, Τσαούσης, Μήτογλου, Μαξ, Ηλιόπουλος, Ατιάτ και Μάντζης.
Εκτός έμειναν ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ο Ισπανός Σέρτζιο Τσίκα και ο Αντώνης Ντεντάκης.

Ο Ολυμπιακός
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές τις επιλογές του το βράδυ της Παρασκευής για το αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο, με τους Γιώργο Μασούρα, Μπα και Γκασπάρ να μένουν εκτός της 22άδας. Εκτός, όπως αναμενόταν είναι ο τραυματίας, Σεμέδο.
Αντιθέτως, Λοβέρα και Μπενζιά, που αποκτήθηκαν σχετικά πρόσφατα, είναι για πρώτη φορά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Επιστρέφει στη δράση ο Μιγκέλ-Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και κόντρα στην ΑΕΛ.
Η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
«Σφυρίζει» ο Φωτιάδης
Ο Φώτης Φωτιάδης της Ένωσης Καστοριάς θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλος. Βοηθοί θα είναι οι Κολοσιώτης (Αιτωλοακαρνανίας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βάτσιος από τη Δυτική Αττική. Διαιτητής VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις