Πρεμιέρα σήμερα για Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την αναμέτρηση του ΓΣ Αλμυρού κόντρα στον νεοφώτιστο Ατρόμητο Παλαμά, η οποία θα διεξαχθεί στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας.
Το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν πολλά νέα πρόσωπα στο φετινό τους ρόστερ, ενώ πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, με τις ομάδες να μην είναι 100% έτοιμες.
Οι Αλμυριώτες θα έχουν αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. «Νοκ άουτ» και μάλιστα για όλη τη σεζόν εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού του έχει τεθεί ο Βαλάντης Κόκκας. Τραυματίες είναι και οι Δημόπουλος, Νικογιάννης, Καραγεωργόπουλος, τιμωρημένος από πέρυσι ο Παπακώστας (είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες στην τελευταία αγωνιστική), ενώ δεν έχουν εκδοθεί και τα δελτία από τους Αράπη και Ντόντα. Επίσης, σήμερα δεν είναι διαθέσιμος και ο Πέτρος Αγιασιώτης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό ματς στο Προάστιο. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Δόσκορης, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Τσακνάκης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις