ΝΠΣ Βόλος: Το απόλυτο στην έδρα δίχως να δεχθεί γκολ

Ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας (εννέα πόντους, έναντι δέκα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ), έχοντας να επιδείξει τρεις νίκες και μία ήττα (φυσιολογική) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα του, σημειώνοντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με Άρη και ΟΦΗ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί τέρμα, απέναντι σε δύο ομάδες που θεωρούνται από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ήταν εξαιρετικοί όταν έβρισκαν ελεύθερους χώρους, έφταναν με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, όμως τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Στο 74’ ο Φεράντο πέρασε στο παιχνίδι τον Βασίλη Μάντζη στη θέση του Μουνίθ, με τη διάταξη της ομάδας να γίνεται 4-4-2. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ με τον Χοακίν Τόρες, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και ύστερα από 30 λεπτά παρουσίας στο ματς (είχε περάσει ως αλλαγή στο 46’ στη θέση του Ζοάο), στην πρώτη τελική των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Παρά τη νίκη τους και την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όλοι στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι, αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, καθώς γνωρίζουν πως ο φετινός μαραθώνιος της Σούπερ Λιγκ έχει πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν τελείωσε την 4η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις