Απόλυτη επιτυχία για την 1η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Βόλο (photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου από τον ΟΜΑΘ. Πλήθος κόσμου πέρασε να δει και να θαυμάσει τα αυτοκίνητα άλλα και και να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες του. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα αγωνιστικά που πήραν μέρος στην έκθεση:

gif-aegean-728

 To σχετικό δελτίο Τύπου:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου. Δεκαεννιά συνολικά αυτοκίνητα προερχόμενα από αγώνες ατομικής χρονομέτρησης,drift,dragster και φυσικά rally και αναβάσεις παρατάχθηκαν στην παραλία του Βόλου φιλοδοξώντας να τραβήξουν τα βλέμματα των θεατών σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίσθηκε από το πλήθος κόσμου που θαύμασε τα αυτοκίνητα,τις όμορφες παρουσίες και φυσικά το πολύ καλό κλίμα σε ένα απροβλημάτιστο Σαββατοκύριακο τόσο στον χώρο της έκθεσης όσο και κατά την διάρκεια της προσέλευσης και αποχώρησης των οχημάτων.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να ευχαριστήσει την Ο.Μ.Α.Ε. για την βοήθεια της ,τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (Ο.Λ.Β.) για την ευγενή παραχώρηση του χώρου, την Λιμενική Αστυνομία,την Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου και την Τροχαία Βόλου για την βοήθεια τους στην απρόσκοπτη λειτουργία της έκθεσης,τους χορηγούς επικοινωνίας που επέτρεψαν την γιγάντωση της εκδήλωσης και φυσικά τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που αγνόησαν όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις και συμμετείχαν σε μια επιτυχημένη όπως αποδείχθηκε εκδήλωση.
Ο.Μ.Α.Θ.”

 gif-aegean-728

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις