Από τον Ασπρόπυργο αρχίζει η προσπάθεια του Ολυμπιακού Β. (προαγγελία)

‘Ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία. Σήμερα στις 16.00 από το δημοτικό γήπεδο του Ασπρόπυργου οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία.
Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει «παγίδες», πόσο μάλιστα όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες. Στον Ολυμπιακό προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που «διψά» για διάκριση και μέσα στο γήπεδό τους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή και σκληροτράχηλη.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στην Αθήνα, με την τεχνική ηγεσία να έχει στη διάθεσή της 19 ποδοσφαιριστές. Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν αναμένονται, σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν στο ματς με την Αταλάντη, ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος λόγω τραυματισμού έμεινε στο Βόλου. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Ντούνης, Δεινόπαπας, καθώς και οι Κόλα, Πριόνας, Ζάχος, Πάσχος, Καρακώστας, Καναβός και Ενγκομπά.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κλεμέντε, Τζέφερσον, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας και Φαζός.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, με τους Austrian Boys να βρίσκονται το πλευρό της ομάδας, στο πρώτο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μεταβούν στην Αθήνα, όπως άλλωστε έκαναν και την περασμένη Τετάρτη στην Αταλάντη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος. Η αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10.30 μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου.
Επίσης, ο Σύνδεσμος Φίλαθλων Ολυμπιακού Βόλου Athens Fans, με έδρα την Αθήνα, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους Βολιώτες φιλάθλους που ζουν στην Αθήνα να δώσουν το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι. Στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρεθούν και φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν με δικά τους Ι.Χ. από το Βόλο, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα υπάρχει έξω από το γήπεδο εκδοτήριο από το οποίο οι φίλαθλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια.

«Σφυρίζει» ο Κατοίκος
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Γεώργιο Παναγιώτη Αραβίδη και Δημήτριο Αλέξανδρο Σταυρόγλου από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Χρήστος Χρυσάφης επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ παρατηρητής ο Γεώργιος Κωστάκος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις