Σταματίου: Με καλή ψυχολογία κόντρα στον Πρωτεσίλαο

Ο Ρήγας Φεραίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι με τον Πρωτεσίλαο, με τον προπονητή Κώστα Σταματίου να τονίζει: «Αρχίζουμε τη φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε μία καινούργια ομάδα που χρειάζεται το χρόνο της. Σιγά-σιγά αποκτούμε μία συγκροτημένη εικόνα, έχοντας φυσικά πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Είμαστε υποχρεωμένοι να υπολογίζουμε σοβαρά όλους τους αντιπάλους μας και ιδιαίτερα τον Πρωτεσίλαο που φημίζεται για την δυνατή του έδρα. Ευελπιστώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας».
Ερωτηθείς για το αν ο Ρήγας έχει κάποιο πλεονέκτημα, ο κ. Σταματίου απάντησε: «Θεωρώ ως πλεονέκτημα για μας το ότι θα αγωνιστούμε με καλή ψυχολογία. Αυτή προέρχεται τόσο από το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, όσο και από την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Μαγνησιακού, που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση. Εξάλλου, το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε καλή αρχή και στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις