Ζαγκαβιέρος: Δύσκολο το έργο μας με Ρήγα Φεραίο

Το σημερινό παιχνίδι του Πρωτεσιλάου με τον Ρήγα Φεραίο (16.00) θεωρείται ίσως το σημαντικότερο της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι Βελεστινιώτες είναι… καταδικασμένοι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό θα επιδιώξουν να πάρουν το «διπλό». Αυτό όμως δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση, αφού η ομάδα του Πτελεού αποτελεί σταθερή αξία για τα δεδομένα της κατηγορίας, διαθέτοντας μία δυνατή έδρα.
Στον Πρωτεσίλαο αναγνωρίζουν την αξία των αντιπάλων τους, αλλά είναι διατεθειμένοι να παλέψουν και στα 90 λεπτά για το θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Γιάννης Ζαγκαβιέρος δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Μας έτυχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, όπως ο Ρήγας, που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, κάτι που ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Οπότε περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στο τρέξιμο και στη δύναμη. Όποια ομάδα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτά τα στοιχεία θα έχει και τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς».
Σύμφωνα με τον κ. Ζαγκαβιέρο, η έδρα δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης: «Μπορεί να είμαστε γηπεδούχοι, αλλά το όποιο πλεονέκτημα αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι ο Ρήγας διαθέτει περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί και στη Γ’ Εθνική. Αν είχαμε άλλον αντίπαλο την Κυριακή τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες λόγω της έδρας μας».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις