Ντέρμπι “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ

Ένα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, στις 19.30 στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». Ο ΠΑΟΚ έχει δέκα βαθμούς σε τέσσερα ματς, ενώ η ΑΕΚ έχει ένα βαθμό λιγότερο, με τους «κιτρινόμαυρους» να προέρχονται από τρεις σερί νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη.
Πέρα από το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σήμερα διεξάγονται άλλα τρία ματς και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Ξάνθη-Βόλος, ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.
Στη Ν. Σμύρνη θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Ο Πανιώνιος που είναι ουραγός του πρωταθλήματος, δίχως ακόμη να έχει καλύψει το -6 με το οποίο ξεκίνησε τη χρονιά (έχει να επιδείξει μία νίκη με τη Λάρισα και τρεις ήττες από Βόλο, ΠΑΟΚ και Λαμία) και ο Παναθηναϊκός που έχει μόλις δύο βαθμούς. Οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι με Λαμία και Ολυμπιακό και έχασαν από ΟΦΗ και Άρη.
Όσον αφορά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τους Κρητικούς να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από το Βόλο την περασμένη αγωνιστική, ενώ από την πλευρά του ο Αστέρας θα επιδιώξει να αποσπάσει το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα (νίκησε την περασμένη αγωνιστική τον Ατρόμητο) και το πρώτο μακριά από την Τρίπολη.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:
15.00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρ.
17.00 Ξάνθη-Βόλος
17.15 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
19.30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις