“Αυτοκτόνησε” στο 95′ ο Θησέας

«Αυτοκτόνησε» ο Θησέας στο Προάστιο. Κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων, ωστόσο, καθώς προηγήθηκε με 0-2, για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις (2-2), αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της ομάδας της Αγριάς, καθώς με τη συμπλήρωση επτά λεπτών στο παιχνίδι είχε καταφέρει να σημειώσει δύο τέρματα. Στο 5’ ο Βλάχος με σουτ ύστερα από σέντρα του Ιωαννίδη έγραψε το 0-1, ενώ στο 7’ ο Κοτζαθανάσης με πλασέ πέτυχε το 0-2 σε αντεπίθεση του Θησέα και μετά από ασίστ του Πέτση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Σελλάνων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μείωσε το σκορ σε 2-1 με εκτέλεση φάουλ του Λούγκου. Ο Θησέας προσπάθησε να πετύχει τρίτο τέρμα, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λούγκου στο 68’. Τελικά το 2-2 σημειώθηκε στο 95’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούγκου, μπερδεύτηκαν Κεφαλάς και Γιαουπλάρι, ο Αρχοντής το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά σημείωσε το γκολ, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον ΑΟ Σελλάνων.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Τζάνης, Καλφούντζος (43′ λ.τ. Μπακρατσάς), Αρχοντής, Χάδιαρης, Παπαγεωργίου (70′ Τζουμάκης) , Λούγκος, Μπιτέλης, Μετούσι, Διπλάρης (56’ Κοντός), Τζέκος.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Κοτζαθανάσης (61′ Μπόρας), Πέτσης, Χατζησταμάτης (70′ Σιώμος), Βλάχος (72′ Γαλανόπουλος), Οικονόμου, Ιωαννίδης (80′ Ερ. Βαν Ντε Γουίχε).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις