Νοκ άουτ ο Κυριακίδης, αμφίβολος ο Βοσνιάδης

Χωρίς τους δύο αριστερούς της οπισθοφύλακες κινδυνεύει να παραταχθεί στην Κρήτη η Νίκη Βόλου καθώς εκτός του Σάββα Κυριακίδη, που η απουσία του από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ένα τράβηγμα υποχρέωσε τον Βασίλη Βοσνιάδη να αποχωρήσει από τη σημερινή προπόνηση.

Ο Σάββας Κυριακίδης απουσίαζε από την αποστολή του αγώνα της πρεμιέρας με τον Θεσπρωτό,  λόγω ενός τραβήγματος την προηγούμενη εβδομάδα, που αποδείχθηκε πως πρόκειται για ήπια θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Νίκης θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης από την Τρίτη (08/10) ώστε να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την Καλαμάτα.

Ο Βασίλης Βοσνιάδης, που συμπληρώνει το δίδυμο των αριστερών μπακ της βολιώτικης ομάδας, ένιωσε ένα τσίμπημα στους προσαγωγούς στη σημερινή (03/10) προπόνηση και αποχώρησε ώστε να προφυλαχθεί. Αναμένεται να ταξιδέψει στην Κρήτη με την υπόλοιπη αποστολή και τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.

Αντίθετα, ο Λούκας Γκαρσία ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και διεκδικεί φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός μέσος παρά την ελλειπή προετοιμασία του λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, πήρε λεπτά συμμετοχής στο ματς της πρεμιέρας με τον Θεσπρωτό κι έδειξε πως η ομάδα μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις