Συνέχεια στο καλό της ξεκίνημα θέλει η Νίκη με Ο.Φ.Ι. (pregame)

Συνέχεια στο καλό της ξεκίνημα θέλει να δώσει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Ο.Φ.Ι. στην Ιεράπετρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι έχοντας κατακτήσει το τρίποντο στην πρεμιέρα με τον Θεσπρωτό θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θεωρείται καθώς η Ιεράπετρα είναι μία πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα που διαθέτει ισχυρή έδρα. Η αποστολή της Νίκης βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Κρήτης από το Σάββατο, πραγματοποιώντας και χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση.

Με απουσίες αλλά με Καμπαγέρο

Αρκετά είναι τα προβλήματα απουσιών που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ισαάκ Χοβέ για τη σημερινή αναμέτρηση, όμως στη διάθεσή του θα έχει έναν ποδοσφαιριστή που πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί από την ιταλική Αουντάτσε Τσερινιόλα. Στην αποστολή της ομάδας από χθες, Σάββατο, έχει ενσωματωθεί ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, ο οποίος είναι αγωνιστικά έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα έτος. Ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς τόσο ο Σάββας Κυριακίδης, όσο και ο Βασίλης Βοσνιάδης, παρέμειναν στον Βόλο αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.

Η 17μελής αποστολή που έγινε 18μελής με την προσθήκη του Καμπαγέρο είναι οι εξής: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Κ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Παγώνης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Ιορδανίδης, Κρουθ, Τσιώλης, Καρβούνης, Μασκουνιάν, Γκαρσία, Ντομίνγκεθ, Ροχάνο, Καπός και Καμπαγέρο.

Χωρίς προβλήματα απουσιών ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Έχοντας αποσπάσει ισοπαλία κόντρα στον Ιάλυσο στην Ρόδο, ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να είχε κερδίσει, ο Ο.Φ. Ιεράπετρας θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Για τους Κρητικούς ο αγώνας είναι ιστορικής σημασίας καθώς είναι ο πρώτος στην ιστορία τους σε επαγγελματική κατηγορία. Πρώτος στόχος για τον ΟΦΙ είναι η παραμονή στην κατηγορία, όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Χηνόπουλος, όμως αν τον Δεκέμβριο η πορεία είναι τέτοια που θα της δίνει το δικαίωμα να μπορεί να στοχεύσει σε κάτι παραπάνω, η διοίκηση είναι έτοιμη να πράξει τα δέοντα.

Ο Γιάννης Μάγγος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Οι 14 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Θεσσαλός προπονητής στην Ρόδο είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (79’ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (71’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (93′ Μάγκας)

Η βαθμολογία της Football League:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις