“‘Ορθιος” στην Κατερίνη ο Γ.Σ. Αλμυρού με Πιερικό

Παίζοντας με πάθος, αλλά έχοντας και την τύχη με το μέρος του, ο Γ.Σ. Αλμυρού κατάφερε και έμεινε «όρθιος» στην Κατερίνη, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) από τον Πιερικό εκ των φαβορί της κατάκτησης της πρωτιάς στον 3ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι πέρα από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, είχαν και τρία δοκάρια.

Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου μετά το 20’ δέχθηκαν πίεση από τον Πιερικό, με τους Κατερινιώτες να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια. Στο 23’ ο Τουλίκας σέντραρε από τα αριστερά και ο Σαχινίδης έπιασε το γυριστό σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι. Στο 26’ μετά από σέντρα του Τουλίκα ο Σαχινίδης σούταρε, ο Πολυμέρου απέκρουσε, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί δοκάρι, πριν καταλήξει κόρνερ.

Στο 29’ ο Αλμυρός έχασε καλή ευκαιρία με τον Αναστασίου, ενώ ο Πιερικός απέτυχε να σκοράρει με τον Σαχινίδη στο 35’, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από πλεονεκτική θέση.

Ο Πιερικός ήταν η ομάδα που υπερείχε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πολυμέρου να αποκρούει σωτήρια στο 82’ το σουτ του Σαχινίδη. Η ομάδα της Κατερίνης στο 95’ είχε και τρίτο δοκάρι με τον Κριεμάντι, για να λήξει το παιχνίδι ισόπαλο 0-0 και τον Αλμυρό να παίρνει τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας.

Διαιτητής: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής).
Βοηθοί: Μαλανδρής, Γούτας (Χαλκιδικής).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Μπούζουρας, Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής (84’ Κριεμάντι), Κυπαρίσσης (75’ Λαζαρίδης), Ιβανίδης, Σαχινίδης, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (59’ Μηλιώτης).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (88’ Κόκκας, 89’ λ.τρ. Φούκης), Αγιασιώτης (86’ Αράπης), Δημηνάς (65’ Μπέικος), Αναστασίου, Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις