Αποκαλυπτήρια για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η Νίκη Βόλου παρουσιάζεται στον κόσμο της, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εστίασης “Καναράκια” (πρώην Κ.Χ.  1948), σήμερα, Τετάρτη, στις 19:30.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι παίκτες και τα μέλη της διοίκησης που κατέκτησαν την άνοδο στην Α’ Εθνική, το 1983-84 καθώς και ο διεθνής διαιτητής, Χάρης Καρακατσούνης.

Αναλυτικά το κάλεσμα της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση του ρόστερ και των επισήμων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας για την σεζόν 2019-2020 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο κέντρο εστίασης “Καναράκια” (Κύπρου 91-93, πρώην “Κ.Χ. 1948”) την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 19:30.

Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα την φετινή χρονιά, ενώ θα τιμηθεί η ομάδα που ανέβηκε στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1983-1984, ο Βολιώτης διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, και θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις.

Για όλους τους παρευρισκόμενους θα διατίθενται αναψυκτικά, καφές και γλυκίσματα.

Είσοδος Δωρεάν.

Στην εκδήλωση, θα τιμήσουμε την ομάδα που ανέβηκε στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1983-84.
Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Στην εκδήλωση θα βραβευθεί ένας άξιος εκπρόσωπος του Βολιώτικου μπάσκετ, ο διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, ο οποίος έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στη Νίκη Βόλου!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις