Με όλα της τα όπλα κόντρα στην Καλαμάτα

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Καλαμάτα, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα. Ο Ισαάκ Χοβέ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Βαγγέλη Λίτσιου, ο οποίος θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα. Το σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι οι δύο αριστεροί οπισθοφύλακες, που έλειπαν από την «μάχη» της Κρήτης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και είναι ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν την ομάδα τους ώστε να κατακτήσει το δεύτερο τρίποντό της.

Ετοιμόπολεμος είναι και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί πλήρως στην κυανόλευκη «οικογένεια» και υπολογίζεται από τον προπονητή του για την αποστολή στη Λάρισα. Δεν θα αποτελέσει και έκπληξη αν ο Αργεντινός μέσος πάρει φανέλα βασικού την Κυριακή απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Παρά την ήττα στην Κρήτη η ψυχολογία στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι σε καλό επίπεδο καθώς παίκτες και τεχνικό τιμ νιώθουν πως δεν πήραν ότι δικαιούταν από το ματς της Ιεράπετρας. Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τη Νίκη επιβάλλει την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει τα «δόντια» της από νωρίς στο πρωτάθλημα. Η Καλαμάτα έχει κάνει το δύο στα δύο, έχοντας μάλιστα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το γεγονός αυτό δεν πτοεί τους παίκτες της Νίκης που γνωρίζουν πως αν πιάσουν την απόδοση που μπορούν, θα καταφέρουν να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις