Το χαβά του, ο Θησέας

Ο Θησέας Αγριάς πήρε τέταρτη σερί νίκη, κερδίζοντας με 2-0, τα Μετέωρα. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν σε ακόμη έναν ματς πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, συνδυάζοντας γκολ, θέαμα και αποτέλεσμα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Αγριάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο κανένας ποδοσφαιριστής από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα «δίχτυα». Όμως, δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Στο 52′ ο Βλάχος άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Τοπουζλή και σημειώνοντας το 1-0, με κεφαλιά από κοντά. Επτά λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 59′, ο Σιώμος πέτυχε, με ιδανικό κοντινό πλασέ, το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σκόρερ: 52′ Βλάχος, 59′ Σιώμος.
Διαιτητής: Αντωνίου, Νάκας (Λάρισας).
Βοηθοί: Πατέτσος (Λάρισας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Χατζησταμάτης (11’ λ.τρ. Σιώμος, 69’ Μπόρας), Πέτσης, Κοτζαθανάσης, Βλάχος (82’ Ζάχος), Οικονόμου (87’ Γαλανόπουλος), Ιωαννίδης.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Βάσιος, Πέτσας (72’ Χριστοδουλόπουλος), Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Παπαευθυμίου, Φωτίκας (89’ Κοτόπι), Πολυζόπουλος, Τσιαντούλας (53’ Περέϊρα), Νικλητσιώτης (69’ Γρηγορίου), Ιωάννου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις