Σ. Παπαδόπουλος: Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού Β.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ιεράπετρα στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Επίσης, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας και είναι σημαντικό και για μένα που ξεκίνησα με νίκη. Νομίζω, ότι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο φανερώνει και τι ομάδα είμαστε, πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, αλλά και πως πρέπει να παίζουμε. Είτε στο γήπεδό μας, είτε εκτός έδρας.
Δεν είμαι από τους προπονητές που λέω, αν οι συνάδελφοί μου, τους οποίους διαδέχομαι, έχουν δουλέψει καλά ή όχι. Τους σέβομαι όλους. Όσοι συμπεριφέρονται διαφορετικά είναι μικρόψυχοι και θέλουν οι ίδιοι να πετάξουν από πάνω τις ευθύνες τους. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά θέλει πολλή δουλειά σε κάποια κομμάτια. Γιατί ο κάθε προπονητής δουλεύει διαφορετικά. Ήμασταν πολύ νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε καλά, παρότι γνωρίζαμε πως παίζει ο αντίπαλος. Με στενοχωρεί ότι δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, γιατί όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ τις στατικές φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε, αλλάξαμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πετύχαμε ένα γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα είχαμε σημειώσει κι άλλο ένα τέρμα και θα τελειώναμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε, πέρα από μία-δύο στατικές φάσεις. Αλλά κι εκεί ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί τους πίεσα πάρα πολύ αυτές τις λίγες μέρες που δουλεύουμε μαζί. Όμως, αν δεν δουλέψεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δεν έχεις καμία τύχη.
Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο γιατί πραγματικά μας έδωσε πάρα πολύ δύναμη και την ώρα που ήμασταν στο 0-1».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις