Βοσνιάδης: Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας

Ο Βασίλης Βοσνιάδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω. Ο αμυντικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως δύο ήταν οι καθοριστικές στιγμές του αγώνα, η κλασική ευκαιρία του Ροχάνο και η αποβολή του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βοσνιάδης όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι με το Αιγάλεω ήταν και για τις δύο ομάδες σημαντικό γιατί και οι δύο ήθελαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στις πολύ καλές μονάδες που διαθέτει ο αντίπαλος. Ξεκινώντας, ελέγξαμε σε γενικές γραμμές το παιχνίδι αλλά από ένα πολύ ωραίο γκολ του ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω μείναμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι όμως υπήρχαν πολλές μονομαχίες, πολλά φάουλ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι. Αυτό δεν μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Σ’ ένα σημαντικό σημείο του αγώνα, χάσαμε κι έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, τον Ροχάνο, με την κόκκινη που δέχθηκε. Στη συνέχεια δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ, κάτι που ήταν λογικό καθώς είχαμε μείνει με δέκα παίκτες.

Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ιωνικό. Να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ταξίδεψε από τον Βόλο και να δώσουμε χαρά στην πορεία, σ’ αυτόν τον κόσμο.

Καλή συνέχεια στο Αιγάλεω και στον προπονητή του τον κ. Καραδήμο. Εμείς πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι και τη συνέχεια».

Αν είναι θέμα ψυχολογίας οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: «Πιστεύω πως αν έμπαινε το γκολ του Ροχάνο θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς, μία στιγμή μπορεί να καθορίσει ένα παιχνίδι. Όταν χάνουμε μία σημαντική ευκαιρία και στη συνέχεια δεχόμαστε και κόκκινη κάρτα, είναι λογικό να πέφτει η ψυχολογία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν πιστεύω πως είναι θέμα ψυχολογίας, είναι πολλές οι κακοτυχίες που έχουμε. Έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές από πολλούς τραυματισμούς, έχουμε χάσει ευκαιρίες σε παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που διεκδικεί όλα τα παιχνίδια, δεν έχει υπάρξει ομάδα που να μας βάλει στην εστία μας, είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί»

Για το ότι η Νίκη δέχθηκε γκολ στα πρώτα λεπτά: «Όπως είπε και ο κόουτς το ποδόσφαιρο είναι δευτερόλεπτα συγκέντρωσης. Μπορεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για 95 λεπτά και σε μία στιγμή από ένα λάθος να δεχόμαστε γκολ. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Η άποψή μου είναι πως δεν μπαίνουμε λάθος στο παιχνίδι, ειδικά σήμερα μπήκαμε πολύ διαβασμένοι και θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις