Με πολλές αλλαγές ο Βόλος στο παιχνίδι Κυπέλλου με Πανσερραϊκό (pregame)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βόλου συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όπου οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (θα υπάρξει επαναληπτικός τον Δεκέμβριο στο Πανθεσσαλικό). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17.15 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2.

Ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Χουάν Μουνίθ, ενώ στο Βόλο έμειναν για να ξεκουραστούν, ο βασικός τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης και οι Δημόπουλος, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο, Γέντρισεκ και Μυστακίδης.

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες στις Σέρρες και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ατιάτ, Φεράρι, Μάντζης, Μαξ, Μουνίθ, Τσίκα, Διαμαντής, Ηλιόπουλος, Καραγκιόζης, Κορέλας, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μελίσσας, Μήτογλου, Μπαλογιάννης, Ντεντάκης και Τσαούσης

Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Βρέσκα από την Πιερία, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Σπύρο Βασιλόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος επίσης από τον Έβρο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις