Ντέρμπι Θησέα-Γ.Σ. Αλμυρού σήμερα στην Αγριά (pregame)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι αυτό ανάμεσα στον Θησέα και τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο Αγριάς.
Οι δύο αντίπαλοι προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι σήμερα θα δώσουν ένα παιχνίδι με την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι. Αυτό σημαίνει πως πέρα από την τακτική ή και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, θα μετρήσει για το τελικό αποτέλεσμα η θέληση των παικτών για τη νίκη.
Ο προπονητής του Θησέα Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αποστόλη Χατζησταμάτη, Γιάννη Ζαχαράκη, καθώς και του Κώστα Οικονόμου, που θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους.
Στη διάθεσή του είναι 19 παίκτες, που είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Δημήτρης Λίτσος, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Ρομάριο Λουμάνι, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος.
Στον ΓΣΑ οι απουσίες των Κόκκα και Δημόπουλου είναι μακροχρόνιες. Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος τον υπολογίζει κανονικά. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Χρήστος Χολέβας, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Δημήτρης Δημηνάς, Κώστας Ζενούνης, Θανάσης Καναβός, Πέτρος Αγιασιώτης, Νίκος Φούκης, Βασίλης Ρακής, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Βασίλης Νικογιάννης, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής του σημερινού ντέρμπι ορίστηκε ο Βασίλης Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Χρήστο Δόσκορη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ ο παρατηρητής τους Κωνσταντίνος Κουρδής, είναι της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις