Ο Γκάμαρης δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα των παικτών του Ολυμπιακού Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούταν ξεκάθαρα τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Και στην προκειμένη περίπτωση τον διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη. Ο ρέφερι από την Αθήνα ήταν αυτός που διαμόρφωσε, επί της ουσίας, το τελικό αποτέλεσμα, καταλογίζοντας πέναλτι στο 87’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 89’ ο Κρητικός ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Στέλιο Πόζογλου στο 55’.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης είδαν το ρεσιτάλ που έδωσε η διαιτησία εις βάρος του Ολυμπιακού. Πέρα από το πέναλτι, δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού μετά το 1-0, καθώς η μπάλα φαίνεται να πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Ιωνικού στο πλασέ του Σκοπελίτη στο 70’. Ο Γκάμαρης προστάτεψε υπέρ του δέοντος του φιλοξενούμενους, ενώ με τα σφυρίγματά του κατάφερε να εκνευρίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και τους φιλάθλους στις κερκίδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Νίκη, αγωνίστηκαν με πάθος, κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και άξιζαν πέρα για πέρα τους τρεις βαθμούς, τους οποίους στέρησε η διαιτησία.

Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, ήταν σαφώς καλύτεροι του αντιπάλου τους, σ’ ένα δυνατό ματς με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου αγωνίστηκαν με πάθος και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να αναπτυχθεί ορθόδοξα, με τον Πόζογλου να είναι πολύ δραστήριος (κορυφαίος του γηπέδου), παίζοντας στον άξονα, ως επιθετικός μέσος. Αρκετές κούρσες έκανε από τα δεξιά ο Κουτσιανικούλης, ενώ ο Τσίτας κρατούσε μπάλα, μοίραζε, μάρκαρε και ήταν πολύ καλός. Εξίσου καλοί στη μεσαία γραμμή ήταν οι Τσιάρας και Λάσκαρης, ενώ οι Μπουτζίκος και Γραικός διακρίθηκαν τόσο στα ανασταλτικά, όσο και στα επιθετικά τους καθήκοντα.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να πιέσει την άμυνα του Ιωνικού και να φτάσει στο γκολ.

Σκόραρε στο 55’ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Πόζογλου και στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου συνέχιζαν να ελέγχουν το ματς, να κρατούν μακριά από την περιοχή του Γιδόπουλου τους παίκτες του Ιωνικού, για να φτάσουμε στο 87’, όπου ο διαιτητής Γκάμαρης «σφύριξε» πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού θεωρώντας πως ο Γραικός ανέτρεψε τον Βλαχομήτρο. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 89’ ο Κρητικός, γράφοντας το 1-1, με τον Ιωνικό να παίρνει έναν ανέλπιστο βαθμό στο Βόλο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ικανοποίησε με την απόδοσή του και απόδειξη το γεγονός ότι στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Νεάπολη χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι η ομάδα δεν κέρδισε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις