Παιδικά λάθη και …σφυρίγματα τον υποχρέωσαν σε ήττα στη Λάρισα

Ντέρμπι με τα… όλα του στο AEL FC ARENA με νικήτρια την ΑΕΛ κόντρα στον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του συνήθη ύποπτου Τόρρες (38′) και οι βυσσινί ισοφάρισαν αρχικά σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν (57′) και πήραν το τρίποντο με γκολ του Ντάουντα (84′).

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βάτσιου από τον Βόλο, που εκφράστηκαν με ανακοίνωση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την κόκκινη κάρτα που χαρίστηκε στον Φατιόν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

3-5-2 ο Γρηγορίου για την ΑΕΛ

Με το αγαπημένο του 3-5-2 και με τους Ουάρντα και Κάτσε να επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου για την ενδεκάδα της ΑΕΛ. Ο Ελληνας τεχνικός επίσης, άφησε στον πάγκο τον Ασούμπρε, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Μιχαήλ πήρε ο Ζίζιτς. Με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου ο Ελληνας τεχνικός πήρε τα ρίσκα του, έριξε στο παιχνίδι τον Ασούμπρε και γύρισε τον σχηματισμό σε 4-3-3.

4-2-3-1 ο Φεράντο για τον Βόλο

Με σύστημα 4-2-3-1 και τον Μάντζη στην κορυφή της επίθεσης οι επιλογές ενδεκάδας για τον Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός τεχνικός έριξε στη μάχη και τον Μουνίθ που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Βόλο, με το σουτ του Τόρες από διαγώνια θέση να περνά δίπλα από το δοκάρι του Κρίστινσον

8’ Δοκάρι για την ΑΕΛ! Δυνατό συρτό σουτ του Φατιόν με τον Μελίσσα να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

13’ Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντετάκη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κρίστινσον.

39’ ΓΚΟΛ για τον Βόλο! Ο συνήθης ύποπτος Τόρρες χύπησε και πάλι με τον Αργεντινό να νικάει τον Κρίστινσον με ένα πολύ όμορφο δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

43′ Απίστευτη στιγμή για την ΑΕΛ με τον Ουάρντα να πιάνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή με τον Μελίσσα να διώχνει σωτήρια

45 +1’ Δεύτερο δοκάρι για την ΑΕΛ! Ο Καρανίκας με δεξί ευθύβολο σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κάτσε και την μπάλα να βρίσκει σε σώματα.

45 + 2’ Από κόντρα επίθεση ο Βόλος άγγιξε το 0-2 με τον Μουνίθ από θέση τετ α τετ να κάνει κάκιστο τελείωμα και τον Κρίστινσον να μπλοκάρει την μπάλα.

57’ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ! Ο Αουγκούστο Μαξ κάνει χέρι μέσα στην περιοχή με τον Βάτσιο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και τον Φατιόν να αναλμβανει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα.

59’ Καλή στιγμή για τον Βόλο με τον Ντεντάκη να κάνει την επικίνδυνη σέντρα και κανείς να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

68’ Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Ουάρντα αρχικά και τον Ντάουντα στη συνέχεια να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, βλέποντας τον Μελίσσα να κάνει δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις

84’ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ! Ο Ντάουντα βγαίνει στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, κάνοντας την ολική ανατροπή για τους «Βυσσινί».

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Μόρας, Ζίζιτς (46’ Ασούμπρε), Μπράλιτς – Καρανίκας, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μιλοσάβλιεβιτς), Φατιόν, Στάνκοβιτς – Ουάρντα, Νούνιτς (67’ Ντάουντα)

Βόλος: Μελίσσας, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ, Φερνάντο (70’ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης (79’ Λύρατζης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις