Αχ. Μπέος: Ο Καραπαπάς δεν μπορεί να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανείς (video)

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Μίλησε για το περιστατικό που υπήρξε με τον Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εξήγησε και γιατί ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα:

«Να εξηγήσω για να ξέρει ο κόσμος γιατί ήμουν στο φύλλο αγώνος. Γνωρίζω και μιλάω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας για να κάνω μετάφραση. Θέλω όμως να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου. Για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κυρίου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο.

Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποια στιγμή πρέπει αυτό να σταματήσει. Να ξέρουν όλοι ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μίας σαπίλας. Υπάρχει και αξιοπρέπεια. Και εδώ στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια.

Ως εκ τούτου αντέδρασα ως άνθρωπος, ως Δήμαρχος, γιατί δεν μπορεί ο κύριος Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα. Να κάνει ό,τι θέλει, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανείς. Γι’  αυτό αντέδρασα.

Να κάνω και μία δήλωση η οποία θα απασχολήσει την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατ’ επέκταση και την ελληνική Κυβέρνηση.

Κατά την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκα εγώ και η οικογένειά μου. Από τους σεκιουριτάδες και τους ανθρώπους ασφαλείας του κυρίου Καραπαπά. Εάν λοιπόν νομίζουν αυτοί ότι εγώ στα 60 μου θα κυκλοφορήσω με μπράβους, είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να κυκλοφορώ ελεύθερος και θα συνεχίσω να ζω ελεύθερος.

Εάν θεωρεί η εισαγγελία και ο Άρειος Πάγος ότι μπορούν να επιτρέπουν σ’ ένα μάτσο τραμπούκους να απειλούν και να εκβιάζουν, εγώ δεν εκβιάζω και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις