Αντίστροφη μέτρηση για Grexit

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Βόλο και την επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του Άγγελου Ευαγγέλου.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, είναι θέμα χρόνου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για να επιβληθεί Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη FIFA.

Οι ξένοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που είχαν για να επιστρέψει η Super League στην κανονικότητα.

Ωστόσο, δεν τα έχουν καταφέρει και κάθε αγωνιστική επικρατεί ένας χαμός, κυρίως για την ελληνική διαιτησία. Αν δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς ημέρες, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μόλις ανοίξουν τα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στη Ζυρίχη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο, αν δεχθούν να δώσουν λύσεις οι κ.κ. Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Με την ΕΠΣ Ηρακλείου να είναι διατεθειμένη να φιλοξενήσει μία τέτοια συνάντηση και να μην σημειωθεί το Grexit.