Με τους νεοαποκτηθέντες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ασπρόπυργο (pregame)

Ποδαρικό στη νέα χρονιά κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Στις 15.00 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο γήπεδο της Νεάπολης τον Ασπρόπυργο με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσουν την προσπάθεια για να βρεθούν στην πρώτη προνομιούχο δυάδα.
Το έργο των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου δεν θα είναι εύκολο, αφού θα αντιμετωπίσουν μία σκληροτράχηλη ομάδα και θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια εάν θέλουν να προσθέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι αφού εκδόθηκαν τα δελτία των τεσσάρων νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, αυτά των Ξενοδόχοφ, Κέρι, Μητρόπουλου και Ναβαλόν. Παράλληλα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκαν οι Ρόκας και Σκοπελίτης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Οι μόνοι που στο σημερινό ματς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι τιμωρημένοι Φαζός και Λάσκαρης. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με προπόνηση στο στάδιο της Νεάπολης. Κατόπιν, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Ξενοδόχοφ, Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης (τερματοφύλακες), Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Καρακώστας, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Μπακουλάτι, Παπαϊωάννου.

«Σφυρίζει» ο Μαρόπουλος
Διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ασπρόπυργος θα είναι ο Νίκος Μαρόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τον Νίκο Τυριακίδη από την ίδια Ένωση και τον Αχιλλέα Νίκζα της ΕΠΣ Λάρισας. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στον Χρήστο Αγγελίδη της ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητή διαιτησίας στον Βασίλη Κυριακούδη της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις