Είπε «όχι» στην Γουλβς για τον Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Η Γουλβς κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ολιβέιρα, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.
Η αγγλική ομάδα χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για τον Πορτογάλο επιθετικό και αυτό ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζήτησαν στο μπουθ του ΟΑΚΑ οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Μηνάς Λυσάνδρου και Ίλια Ίβιτς.

Στη σύσκεψη κορυφής εκτός των μεταγραφικών τέθηκε επί τάπητος και η πρόταση της Γουλβς για τον Ολιβέιρα. Μάλιστα, στη συνάντηση ήταν και ο συνεργάτης του Χόρχε Μέντε που εκπροσωπεί τον παίκτη. Η απάντηση που έδωσε η ΑΕΚ στην πρόταση ήταν «όχι» και αυτό διότι δεν έφτανε τη ρήτρα, η οποία βρίσκεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ξεκάθαροι προς τους Άγγλους τονίζοντας τους, ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Πορτογάλος άσος με ποσό λιγότερο της ρήτρας. Εξάλλου, υπάρχει και η παράμετρος που θέλει τον παίκτη να δικαιούται το 10% από το συγκεκριμένο ποσό.

Η Γουλβς σε πρώτη φάση δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα που απαιτεί η ρήτρα. Ωστόσο, επειδή ο Ολιβέιρα αρέσει στην αγγλική ομάδα είναι πολύ πιθανό να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε μεταγραφική ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να βρουν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου επιθετικού. Διότι αν η Γουλβς δώσει το ποσό της ρήτρας, τότε η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να κάνει πίσω. Ήδη στην «Ένωση» εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές είναι ο Σέρχιο Αραούχο που ακόμα δεν έχει κλείσει στην Αλ Ουάντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις