Εκτός για έναν μήνα ο Λούκας Γκαρσία

Μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την Καλαμάτα, η Νίκη σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το παράγοντα έδρα και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας τον Ιάλυσο στη Νεάπολη. Άλλωστε οι κυανόλευκοι κάτι χρωστάνε στην ομάδα της Ρόδου καθώς είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0, παρά το γεγονός πως οι αντίπαλοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από νωρίς.

Ο Στάικος Βεργέτης καλείται να αντιμετωπίσει μία σειρά απουσιών ποδοσφαιριστών του, είτε λόγω καρτών, είτε τραυματισμών. Από το κυριακάτικο (26/01, 13:30) ματς θα λείψουν οι Μπαλάφας και Καμπαγέρο καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Για τον Λούκας Γκαρσία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του που κληρονόμησε στο ματς της Καλαμάτας, επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση για θλάση. Συγκεκριμένα για τον  Αργεντινό μέσο η γνωμάτευση αναφέρει θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων. Έτσι ο Γκαρσία θα απουσιάσει σίγουρα από τα τρία επόμενα παιχνίδια με Ιάλυσο, Αιγάλεω και Ιωνικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις