Δεν έχει κερδίσει ποτέ στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Β.

Το δημοτικό στάδιο των Σερρών είναι παραδοσιακά μια πολύ δύσκολη έδρα για τον Ολυμπιακό, καθώς ποτέ δεν έχει κερδίσει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στις εθνικές κατηγορίες. Συνολικά η ομάδα των Σερρών, ως γηπεδούχος, μετρά 13 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει αποσπάσει πέντε ισοπαλίες. Οι δύο…

…τελευταίες επισκέψεις των «ερυθρολεύκων» στις Σέρρες έληξαν ισόπαλες. Στις 15/11/2010 για τη Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός είχε έρθει ισόπαλος 2-2 με τον Πανσερραϊκό, με τους Μαρτίν και Ουμπίντες να σκοράρουν για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ισοφάρισαν για τους Σερραίους οι Μπέλιτς και Λεοζίνιο). Για την Football League την περίοδο 2012-13, οι δύο ομάδες είχαν έρθει και πάλι ισόπαλες 2-2 (21/10/12), στο ντεμπούτο, τότε, του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Κόντος είχε δώσει προβάδισμα στο σκορ στους γηπεδούχους στο 32′, ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να γυρίσει το ματς με τους Στουρνάρα (40′) και Ογιαρμπίντε (57′), για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 90′ από τον Γκουγκουλιά.
Οι παραδόσεις, ωστόσο, είναι για να «σπάνε» και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κυνηγήσουν σήμερα (14/10) με πάθος την πρώτη νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι, πάντως, σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα, όπου ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις