Τέλος o Πόζογλου από τον Ολυμπιακό Βόλου

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Στέλιος Πόζογλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Η λύση της συνεργασίας με τον Πόζογλου αποτελεί έκπληξη, καθώς ο 24χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα με πέντε γκολ σε 14 παιχνίδια και ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μέχρι τώρα.
Ο Πόζογλου ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους και μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης, λύθηκε η συνεργασία και ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Πόζογλου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του μέχρι σήμερα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο Στέλιος Πόζογλου δήλωσε σχετικά:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για τη στήριξη αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα για την ομάδα.
Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερη την διοίκηση της ομάδας τόσο για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας όσο και για το γεγονός ότι αφουγκράστηκε τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι με αναγκάζουν να φύγω από την ομάδα και να μεταβώ όσο πιο κοντά γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη.
Η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου ήταν τίμια και ακέραιη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις