Βεργέτης: Να πεισμώσουμε

Στις λίγες τελικές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αιγάλεω. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στην ανοδική πορεία της ομάδας, αντιθέτως πρέπει να πεισμώσει τους παίκτες για περισσότερη δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήρθαμε στο γήπεδο με πολύ μεγάλη θέληση να νικήσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για δύο λόγους, όπως είχα πει και στη συνέντευξη πριν το ματς. Ο ένας ήταν για να αναρριχηθούμε κι άλλο στη βαθμολογία, να εξασφαλίσει η ομάδα και μαθηματικά την παραμονή της και να δει τι μπορεί να κοιτάξει παραπάνω. Ο δεύτερος ήταν για να αφιερώσουμε τη νίκη μας στον φίλο μας τον Βαγγέλη, που αν θέλουμε να μιλήσουμε για ζωή κι όχι για ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, το παιδί αυτό ήταν στο γήπεδο την προηγούμενη Κυριακή και τώρα δεν υπάρχει πια. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι κάθε μας γκολ και κάθε μας νίκη να του τα αφιερώνουμε, κάνοντάς τον εκεί ψηλά να χαμογελάει. Εύχομαι στην οικογένειά του να βρει δύναμη να συνεχίσει τη ζωή της μ’ αυτή την απώλεια κι εμείς δεν θα αφήσουμε την μνήμη του να σβήσει.

Σ’ ότι αφορά τον αγώνα, νομίζω, κάναμε λιγότερες τελικές από προηγούμενα παιχνίδια και αυτό οφείλεται σε δύο πράγματα. Πρώτον ο δικός μας χειρισμός της μπάλας που δεν μπορούσαμε εύκολα να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία του Αιγάλεω. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ενδεχομένως μας έλειψαν κάποιοι παίκτες που είναι παίκτες “κλειδιά” για κλειστές άμυνες. Προσπαθήσαμε με τις λύσεις που είχαμε να ανταπεξέλθουμε. Σε κάποιον βαθμό και σε κάποια διαστήματα ήμασταν στο πνεύμα του αγώνα, προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να δημιουργήσουμε, χωρίς όμως να κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες όπως έχουμε συνηθίσει σε άλλα παιχνίδια.

Δεν πρέπει αυτή η ισοπαλία να αποτελέσει τροχοπέδη για την περαιτέρω εξέλιξη και ανοδική πορεία της ομάδας, πρέπει να μας πεισμώσει και να δούμε το μέλλον με περισσότερη δουλειά και συγκέντρωση».

Για το ντεμπούτο του Οικονομίκου και αν υπολογίζεται για να δώσει λύσεις: «Για να υπάρχει στο ρόστερ πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, τόσο ο Οικονομίκος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά. Γι’ αυτό έγινε και η αίτηση απόκτησής του»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις