Χωρίς Ράντι με Καλαμάτα ο Ολυμπιακός Βόλου

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα, ο Ιμπάν Ράντι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη «Μαύρη Θύελλα». Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Παύλος Μητρόπουλος και Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Θυμίζουμε, πως και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Κρήτη για το ματς με την Ιεράπετρα, καθώς αισθάνονται σφίξιμο τον δικέφαλο. Υποβάλλονται σε θεραπεία και είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Κόντρα στην Ιεράπετρα ο Λεωνίδας Βόκολος χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό τον Αντώνη Τσιάρα μαζί με τον Δημήτρη Βοσνακίδη, αφήνοντας στον πάγκο τον Μανώλη Φαζό. Ο Τσιάρας ανταποκρίθηκε πολύ καλά ως στόπερ και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία και στη θέση αυτή.
Θα πρέπει, επίσης, να σταθούμε στο γεγονός πως ξεκίνησε στο βασικό σχήμα ο Κλεβί Κόλα, ως ανασταλτικός μέσος, ενώ μετά από αρκετές αγωνιστικές έπαιξε και πάλι βασικός ο Φίλιππος Σκοπελίτης. Θετικό ήταν το ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού του Στάθη Βασιλούδη, ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε σημαντικά την ομάδα.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις