Στον Ρήγα Φεραίο ο Χρήστος Σταματίου

Ο 23χρονος στόπερ Χρήστος Σταματίου, γιος του προπονητή του Ρήγα Κώστα Σταματίου, θα αγωνιστεί στην ομάδα του Βελεστίνου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φερίου.
Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου καλωσόρισε τον Χρήστο Σταματίου με την κάτωθι ανακοίνωση στην οποία περιλαμβάνεται και το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του: «Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος», ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Σταματίου. Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, ηλικίας 23 ετών.
Ο Χρήστος Σταματίου έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Εθνικός Βόλου και Δήμητρα Ευξεινούπολης. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε στις ομάδες της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Ηλιούπολης, καθώς και στις ομάδες της Α’ ΕΠΣ Χαλκιδικής, Α.Ο. Χανιώτη και Απόλλων Αρναίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του «Ρήγα» και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».