Βεργέτης: Να μην μας πάρει από κάτω

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του, έμεινε ο Στάικος Βεργέτης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό. Ο Αρκάς τεχνικός τόνισε πως το αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να καταβάλει τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να παλέψουν στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Εμείς ατυχήσαμε να αξιοποιήσουμε τις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε, θυμάμαι, χαρακτηριστικά, τη φάση με τον Μπαλάφα αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντομίνγκες όπου η μπάλα βγήκε οργανωμένα στην επίθεση. Δυστυχώς, όμως, μετά από τέσσερα λεπτά δεχόμαστε το γκολ. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί για να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και σε μία αντεπίθεση δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας που ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί στο γήπεδο. Ήταν στο πνεύμα του αγώνα όπως το είχαμε σχεδιάσει, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω αυτή τη στιγμή, να σταθούμε στα πόδια μας και να δούμε τους επόμενους αγώνες.

Καλή επιτυχία στον Ιωνικό και στον φίλο μου τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις