Τα βλέμματα στο «Βικελίδης» για Άρη και ΑΕΚ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (16/2) η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Στις 15:00 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, το οποίο προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους λόγω καρτών Γιόχανσον, Σένκεφελντ, αλλά και ο Ινσούα. Στον αντίποδα η ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρα ισοπαλία απέναντι στο Βόλο, θα αγωνιστεί με πολλά προβλήματα απέναντι στο «τριφύλλι». Αριγίμπι, Λιάβας, Λουσέρο, Κνετ. Γιαννιώτης, Παρράς είναι τραυματίες. Εκτός τέθηκαν ακόμα οι επίσης τραυματίες Μαρσιάλ, Τζανακάκης και ο τιμωρημένος Ντίας.

Στις 17:15 στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λαμία. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε τελευταίων αγώνων δίχως νίκη, θα αγωνιστεί πάνοπλη απέναντι στο συγκρότημα του Άκη Μάντζιου. Το συγκρότημα της Φθιώτιδας που προέρχεται από τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τους ακρίτες χωρίς τους τιμωρημένους Ρόμανιτς και Βάντερσον, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο τραυματίας Πλιάτσικας. Στόχος των «κυανόλευκων» δεν είναι άλλος από το τρίποντο προκειμένου να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα

Την ίδια ώρα στο Βόλο, η ομάδα της Μαγνησίας υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Αλμπέρτο Γκαγιέχο δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες τον τιμωρημένο Μάντζη, αλλά και τον τραυματία Ζοάο, σε αντίθεση με τον Γέντρισεκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όσον αφορά τους «κιτρινομπλέ» του Μίλαν Ράσταβατς, οι οποίο θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία, αυτοί θα παραταχτούν στον συγκεκριμένο αγώνα με ουκ ολίγα προβλήματα. Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ είναι ανέτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής, ο Ιγκλέσιας είναι τιμωρημένος, ενώ όσον αφορά τον Ριέρα τέθηκε εκτός πλάνων λόγω ενοχλήσεων.

Η αυλαία της ημέρας πέφτει στην Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο Άρης στις 19:30 υποδέχεται την ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Μίκαελ Ένινγκ επιζητά το τρίποντο απέναντι στην Ένωση, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα όσον αφορά την εξασφάλιση της θέσης του στα πλέι οφ. Εκτός πλάνων του Γερμανού τεχνικού τέθηκε ο Μπα, ενώ στον αντίποδα στην διάθεση του τέθηκαν οι Μαρτίνες και Τόνσο. Όσον αφορά την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των δύο συνεχόμενων νικών που έχει μέχρι στιγμής. Εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή έμεινε ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, αλλά και οι τιμωρημένοι Σιμόες, Λόπες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (Novasports1)
17:15 Ξάνθη – Λαμία (Ertsports)
17:15 Βόλος – Αστέρας – Τρίπολης (Novasports 2)
19:30 Άρης – ΑΕΚ (Novasports1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις