Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει για την προσεχή Πέμπτη (27/2) η η ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, για τον μικρό Αριστοτέλη που πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία και είναι παιδί αστυνομικού που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Σ’ αυτό θα συμμετέχουν οι ομάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, των Επίλεκτων Παλαίμαχων Θεσσαλίας και των Παλαίμαχων Αλμυρού. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα έχει ως εξής:.

“Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει την Πέμπτη (27.02.2020) και ώρα 17:30 στο Βασδέκειο Αθλητικό κέντρο η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, για την οικονομική στήριξη ενός μέλους (ανήλικος υιός ηλικίας 1,5 ετών) της οικογένειας συναδέλφου που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να χειρουργηθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Γερμανίας.

Στο εν λόγω τουρνουά, θα συμμετέχουν εκτός της ομάδας μας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και οι Παλαίμαχοι Αλμυρού.

Το όλο εγχείρημα υποστηρίζουν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, καθώς και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κατά την είσοδο στο Αθλητικό κέντρο θα τοποθετηθεί κουμπαράς για τον ανωτέρω σκοπό, για όσους προσέλθουν κι επιθυμούν να συνεισφέρουν.

Ας δείξουμε γι ακόμα μία φορά την αλληλεγγύη μας προς το συνάνθρωπο κι ας δώσουμε μία ζεστή αγκαλιά στο μικρό Αριστοτέλη που τόσο την έχει ανάγκη”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις